Metamorfose massage

CURSUSSEN

Metamorfose massage

“Het leven zelf is de genezer!” is de grondgedachte van de metamorfosemassage. Een eikel groeit uit tot een boom. Een rups veranderd in een vlinder. Ook wij zijn in staat om onszelf te ontpoppen of tot bloei te laten komen. Als de groei en veranderingen die daar bij horen plaatsvinden op een dieper niveau dan vindt er transformatie plaats, een blijvende verandering. Dan hoeft bijvoorbeeld de hoofdpijn niet meer terug te komen zoals vaak na een paracetamolletje. 

In ons lichaam is de herinnering aanwezig aan alles wat we voor onze geboorte hebben meegemaakt. Gebeurtenissen van nu, kunnen daar aan raken en ons zo blokkeren. Deze oude energiepatronen kunnen oorzaak zijn van allerlei klachten en ziekten. 

Op de voeten, handen en het hoofd ligt de zogenoemde prenatale lijn. Hier liggen de eerste ervaringen, die spanningen brengen in de wervelkolom en daarmee in de rest van ons lichaam. Patronen die in de prenatale fase zijn ontstaan blijven merkbaar in de rest van je leven. Als je die patronen vrijmaakt, is er ruimte voor verandering.

De metamorfosemassage richt zich op de mens als geheel en geeft ruimte aan de levenskracht. 

De inhoud van de cursus

  • Achtergrond metamorfose massage
  • Een complete metamorfose massage behandeling
  • Indicatie en contra-indicaties
  • Theorie prenataal patroon
  • Theorie afferentie en efferentie

Tijdens de cursus gaan we stap voor stap de volledige metamorfose massage opbouwen. De massage bestaat uit lichte technieken op de voeten, handen en het hoofd. De behandeling helpt ons  te worden zoals we in wezen zijn. Iedereen heeft talenten en kwaliteiten, maar soms kunnen we er niet goed bij en weten we misschien niet eens dat we bepaalde talenten hebben. 

De metamorfose massage helpt je mij het maken van de juiste keuze.

Studieduur & lesgeld

1 lesdag van 10.00 tot +/- 15.30 uur.
De kosten voor deze cursus bedragen€140,00 (beroepsopleiding vrijgesteld van btw)
De cursus is inclusief het lesmateriaal, koffie/thee en uitgebreide lunch.

Ben je enthousiast en wil je direct beginnen, inschrijven kan. Wil je eerst eens kijken of masseren iets voor je is probeer dan eerst de cursus leren masseren of de cursus Klassieke massage.

Vooropleiding/toelatingseisen

Voor het volgen van deze cursus is massage ervaring een pré.

Certificaat

Na afloop van de cursus metamorfose massage ontvangt je een certificaat.

Na de cursus

Na het succesvol afronden van de cursus metamorfose massage heb je echt wat in handen. Je bent in staat om een complete metamorfose massage te geven en te ondersteunen aan de transformatie. Een transformatie is een verandering die blijvend is. De cursus is ontzettend interessant om te volgen, je kunt direct aan de slag met het toepassen van de metamorfose technieken.

 

Startdatum Maand Variant Locatie

Powered by Eduframe