Contact

Locatie opleidingen

Volg ons

Routebeschrijving

Locatie Amersfoort

 • MOOD massage opleidingen is gevestigd op het terrein van de oude Prodentfabriek. Als je vanaf het Eemplein loopt zie je al snel de enorme schoorstenen van de oude tandpastafabriek. Verderop verschijnt dan het logo van de fabriek: PRODENT. Volg WEES WELKOM en loop de straat in. De hoofdingang van het complex is aan de kleine koppel 70. MOOD massage opleidingen ligt ook naast de Brabantsestraat, Poppodium Fluor, streekmarkt Het Lokaal en achter de Hogeschool Utrecht.
 • Parkeren kun je het beste in de garage van het Eemplein, 5 minuten lopen verderop. Bij MOOD massage opleidingen kun je namelijk een parkeerkaart ter waarde van €9,50 kopen (uitsluitend contant betalen).

  Ook zijn er beperkte mogelijkheden voor gratis parkeren namelijk op de Brabantse straat, Limburgse straat of de Kleine Koppel (naast de brandweer).

  In de weekenden en ’s avonds zijn er rondom het complex ruim voldoende gratis parkeerplaatsen. Doordeweeks tijdens werkuren is het wat lastiger.
 • MOOD massage opleidingen is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf het centraal station is het ongeveer 10 – 15 min lopen. Kom je met de bus dan moet je uitstappen bij halte Brabantse straat. Deze halte is naast de oude Prodent fabriek.

Locatie Best

 • MOOD massage opleiding is gevestigd in de Bata fabriek op het terrein van C'Park Bata.
  Onze leslocatie is in gebouw 21 op de 1e verdieping. Ingang naast de Bata schoenenwinkel.

  C’Park Bata ligt bovenop het knooppunt Batadorp. We zitten op 5 minuten rijden van de A2, op 4 minuten van de A58 en op 20 minuten van het centrum van Eindhoven.
 • Je vindt zowel aan de voor- en achterzijde van onze gebouwen ruime parkeergelegenheid. Volg de borden op de locatie. Parkeren is Best is gratis.
 • Kom je met de trein? Best heeft een eigen NS-station en de bushalte ligt 3 minuten lopen van onze voordeur.
  Pak bus 9 en stap uit bij bushalte kanaaldijk.
Overzicht leertrajecten