Lomi Lomi massage level 1

CURSUSSEN

Lomi Lomi massage level 1

Lomi lomi is een massagetechniek, ontstaan uit de prachtige traditie en cultuur van de Hawaiiaanse eilanden. “Lomi” is het Hawaiiaans woord voor massage. De massage is als het ware een dansritueel uitgevoerd op het lichaam, waarbij naast de handen ook de onderarmen gebruikt worden.

De lomi lomi massage herstelt de vitaliteit en vermindert stress.

De inhoud van de cursus

  • Filosofie van de lomi lomi
  • Speciale technieken van de lomi lomi
  • Een complete lichaamsmassage
  • Contra-indicaties

De Lomi Lomi massage herstelt de levenskracht en heeft een stimulerende werking op de spieren, het zenuwstelsel, de zintuigen, de bloedsomloop en de organen. Daarnaast verbetert de massage de toevoer van zuurstof, de stofwisseling en afvoer van de afvalstoffen. Na de Lomi Lomi massage voel je je als herboren.

Studieduur & lesgeld

2 lesdagen van 10.00 – 15.30 De kosten voor deze cursus bedragen € 275,- (beroepsopleiding vrijgesteld van btw) De cursus is inclusief het lesmateriaal, koffie en thee.

Ben je enthousiast en wil je direct beginnen, inschrijven kan. Wil je eerst eens kijken of masseren iets voor je is probeer dan eerst de cursus leren masseren of de cursus Klassieke massage.

Vooropleiding/toelatingseisen

Voor het volgen van deze cursus is geen massage ervaring vereist.

Certificaat

Na afloop van de cursus lomi lomi massage ontvangt u een certificaat.

Accreditaties

NGS Wellnessmasseur 10 punten, NGS Sportmasseur 10 punten, NGS Sportzorgmasseur 10 punten.

Na de cursus

Na het succesvol afronden van de cursus lomi lomi massage, heb je echt een mooie techniek in handen. Deze massage wordt als zeer ontspannen ervaren. Je kan het geleerde direct in de praktijk toepassen.

 

  Benieuwd naar de lesdagen? Klik op bijeenkomsten om te zien wat de planning is.  

Startdatum Maand Variant Locatie

Powered by Eduframe