Hydrakussen massage

CURSUSSEN

Hydrakussen massage

De warm water hydrakussen massage is een opkomende massage techniek. Het kussen dat heerlijk is verwarmd met water van 40 graden geeft direct ontspanning en warmt de spieren lekker op.
Deze techniek is toe te passen gewoon voor de ontspanning, tijdens de zwangerschap maar ook uitermate geschikt bij bijvoorbeeld fibromyalgie.

De inhoud van de cursus

  • Volledige lichaamsmassage
  • Gebruik van het kussen
  • Toepassing bij specifieke klachten
  • Contra-indicaties

Tijdens de cursus leer je de technieken van de hydrakussen massage. Je masseert het lichaam op het kussen waarbij het lichaamsgewicht bijdraagt aan de diepe werking van deze massage. Het schommelende effect zorgt voor een geweldig comfortabele houding. Het schommelen en het zachte karakter van de massage, zorgt ervoor dat de massage uitstekend geschikt is voor mensen met spier- en /of gewrichtsklachten. De warmte van het warm water kussen en de schommelingen stimuleren de stofwisseling om sneller te werken, zorgen voor een betere afvoer van afvalstoffen en stimuleren een betere doorbloeding. De spieren en zenuwen kunnen optimaal ontspannen.

Studieduur & lesgeld

1 lesdag van 10.00 tot +/- 15.30 uur.
De kosten voor deze cursus bedragent € 135,00 (beroepsopleiding vrijgesteld van btw)
De cursus is inclusief het lesmateriaal, koffie/thee en uitgebreide lunch.

Ben je enthousiast en wil je direct beginnen, inschrijven kan. Wil je eerst eens kijken of masseren iets voor je is probeer dan eerst de cursus leren masseren of de cursus Klassieke massage.

Wil je alvast een hydrakussen aan schaffen dan kan dat voor €99,95 inclusief btw. Het kussen is te bestellen in onze webwinkel THE MOOD SHOP dan zorgen wij ervoor dat we het kussen klaar hebben liggen op de dag van de cursus

Vooropleiding/toelatingseisen

Voor het volgen van deze cursus is massage ervaring een pré.

Certificaat

Na afloop van de cursus hydrakussen massage ontvang je een certificaat.

Accreditaties

NGS Wellnessmasseur 4 punten.

Na de cursus

Na het succesvol afronden van de cursus hydrakussen massage heb je echt een leuke techniek in handen. Je bent in staat om een complete lichaamsmassage te geven door middel van het warm waterkussen. De cursus is ontzettend leuk en ontspannen om te volgen en je kunt direct met het masseren aan de slag.

 

  

Startdatum Maand Variant Locatie

Powered by Eduframe