HydroMed® Massage

CURSUSSEN

HydroMed® Massage

HydroMed® Massage is een revolutionaire massagemethode waarbij gebruik gemaakt wordt van een speciale (warm)watermatras. Het kussen dat heerlijk is verwarmd met water van 40 graden geeft direct ontspanning en warmt de spieren lekker op.
Deze techniek is toe te passen gewoon voor de ontspanning, tijdens de zwangerschap maar ook uitermate geschikt bij bijvoorbeeld fibromyalgie.

De inhoud van de cursus

  • Volledige lichaamsmassage
  • Gebruik van het HydroMed® Massagekussen
  • Toepassing bij specifieke klachten
  • Contra-indicaties

Tijdens de cursus leer je de technieken van de hydrakussen massage. Je masseert het lichaam op het kussen waarbij het lichaamsgewicht bijdraagt aan de diepe werking van deze massage. Het schommelende effect zorgt voor een geweldig comfortabele houding. Het schommelen en het zachte karakter van de massage, zorgt ervoor dat de massage uitstekend geschikt is voor mensen met spier- en /of gewrichtsklachten. De warmte van het warm water kussen en de schommelingen stimuleren de stofwisseling om sneller te werken, zorgen voor een betere afvoer van afvalstoffen en stimuleren een betere doorbloeding. De spieren en zenuwen kunnen optimaal ontspannen.

Studieduur & lesgeld

1 lesdag van 10.00 tot +/- 15.30 uur.
De kosten voor deze cursus bedragent € 140,- (beroepsopleiding vrijgesteld van btw)
De cursus is inclusief het lesmateriaal, koffie en thee.

Ben je enthousiast en wil je direct beginnen, inschrijven kan. Wil je eerst eens kijken of masseren iets voor je is probeer dan eerst de cursus leren masseren of de cursus Klassieke massage.

Wil je alvast een hydrakussen aan schaffen dan kan dat voor €99,95 inclusief btw. Het kussen na afloop van de cursus te koop of bestel ze nu al via de MOOD SHOP dan zorgen wij ervoor dat het kussen voor je klaar ligt.

Vooropleiding/toelatingseisen

Voor het volgen van deze cursus is massage ervaring een pré.

Certificaat

Na afloop van de cursus HydroMed® Massage ontvang je een certificaat.

Accreditaties

NGS Wellnessmasseur 4 punten, NGS Sportmasseur 4 punten, NGS Sportzorgmasseur 4 punten.

Na de cursus

Na het succesvol afronden van de cursus HydroMed® Massage heb je echt een leuke techniek in handen. Je bent in staat om een complete lichaamsmassage te geven door middel van het warm waterkussen. De cursus is ontzettend leuk en ontspannen om te volgen en je kunt direct met het masseren aan de slag.

BELASTINGVOORDEEL

Maak nog tot 2022 gebruik van belastingvoordeel
 
Wil je een opleiding volgen die is gericht op je (toekomstige) werk? Dan is nu het juiste moment om te starten! Want alleen nog dit jaar kun je profiteren van een flink belastingvoordeel en tot bijna 50% van je kosten terugkrijgen van de Belastingdienst. Wanneer je in 2021 nog gebruik maakt van de regeling Belastingaftrek voor particulieren, dan kun je maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van je inkomstenbelasting.
 
Wil jij nog gebruik maken van deze regeling dan is de voorwaarde vanuit de belastingdienst dat jij je dit jaar nog inschrijft voor de cursus/ opleiding voor 2021 of 2022 en de factuur voor 31 december 2021 is voldaan.

Klik hier voor meer informatie

 

  

Startdatum Maand Variant Locatie

Powered by Eduframe