Hotstone massage

CURSUSSEN

Hotstone massage

De Hotstone massage is een echte weldaad voor je lichaam. De warmte van de stenen heeft een heerlijk ontspannend effect op vermoeide of pijnlijke spieren. De hotstone massage is in Europa een relatief nieuw verschijnsel, terwijl het eigenlijk al heel oud is. In Azië en India werd het vroeger gebruikt als een soort voorloper van de acupunctuur. Bij een hotstone massage wordt veelal gebruik gemaakt van mooie ronde basalt stenen die de warmte lang vasthouden waardoor de warmte van de steen tijdens de massage goed in het lichaam kan trekken.

De hotstone massage mag niet ontbreken in je praktijk.

De inhoud van de cursus

  • Een volledige hotstone massage van het gehele lichaam
  • Hotstone materialen voor gebruik op de cursusdag
  • Combinatie diverse hotstone technieken
  • Contra-indicaties
  • Reinigen van de materialen
  • Achtergrond van de hotstone massage

Voor wie is deze cursus bedoeld

Voor iedereen die graag de technieken van een hotstone massage wil leren.

Studieduur & lesgeld

1 lesdag van 10.00 tot +/- 15.30 uur of 2 avonden van 19:00 - 22:15.
De kosten voor deze cursus bedragen € 140,00 (beroepsopleiding vrijgesteld van btw)
De cursus is inclusief het lesmateriaal, koffie en thee.

Ben je enthousiast en wil je direct beginnen, inschrijven kan. Wil je eerst eens kijken of masseren iets voor je is probeer dan eerst de cursus leren masseren of de cursus Klassieke massage.

Vooropleiding/toelatingseisen

Voor het volgen van deze cursus is massage ervaring een pré.

Let op! deze massage is niet geschikt voor zwangere vrouwen.

Accreditaties

NGS Wellnessmasseur 6 punten, NGS Sportmasseur 6 punten, NGS Sportzorgmasseur 6 punten.

Certificaat

Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat.

Na de cursus

Na het succesvol afronden van deze cursus beschik je over brede basiskennis van de hotstone massage en ben je in staat om een ontspannende en uitgebreide lichaamsmassage te geven. We maken gebruik van verschillende soorten technieken zoals steenlegging, strijkingen en een combinatie met een stevige manuele massage. Hierdoor kan je na het afronden van deze cursusdag een zeer rustige ontspannen massage geven maar je hebt ook de kennis om de hotstone massage te integreren in een stevige sportmassage waardoor het effect van je massage wordt vergroot. De cursus is ontzettend leuk om te volgen, je kunt direct met masseren met de hotstones aan de slag.

Hotstone set + benodigdheden

De mogelijkheid bestaat om een hotstone set (heater +/- 70 basalt / Chakra stenen) aan te schaffen voor €220,- inclusief btw. Vermeld bij je inschrijving dat je interesse hebt in de set, dan zorgen wij ervoor dat we de set voor je klaar hebben staan op de dag van de cursus of bestel direct via onze webshop THE MOOD SHOP

BELASTINGVOORDEEL

Maak nog tot 2022 gebruik van belastingvoordeel
 
Wil je een opleiding volgen die is gericht op je (toekomstige) werk? Dan is nu het juiste moment om te starten! Want alleen nog dit jaar kun je profiteren van een flink belastingvoordeel en tot bijna 50% van je kosten terugkrijgen van de Belastingdienst. Wanneer je in 2021 nog gebruik maakt van de regeling Belastingaftrek voor particulieren, dan kun je maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van je inkomstenbelasting.
 
Wil jij nog gebruik maken van deze regeling dan is de voorwaarde vanuit de belastingdienst dat jij je dit jaar nog inschrijft voor de cursus/ opleiding voor 2021 of 2022 en de factuur voor 31 december 2021 is voldaan.

Klik hier voor meer informatie

.

Startdatum Maand Variant Locatie

Powered by Eduframe