Pulsen

CURSUSSEN

Pulsen

Pulsen gaat over het herstellen van autonomie, het vergroten van het lichaamsbewustzijn en acceptatie. Een oude wijsheid zegt: ‘Datgene waartegen wij ons verzetten, verhardt zich; datgene wat we accepteren, lost op.’ De kracht van Holistisch pulsen is de zachtheid! Omdat er bij deze massagevorm niets wordt geforceerd, is er ook geen noodzaak om weerstand te bieden, zodat de weg vrij is voor de genezende invloed om diep door te dringen. De techniek bestaat er uit het lichaam op een ritmische manier in beweging te brengen, waardoor alle lichaamsvloeistoffen en energiestromen herinnerd worden aan hun oorspronkelijke manier van stromen, van voordat er blokkades ontstonden. 

Ervaar de kracht van zachtheid

De inhoud van de cursus

  • Complete Holistisch pulsen behandeling
  • Achtergrond holistische massage
  • Diverse pulstechnieken
  • Lichaamspulsen, hoofd- en zijstromen

Tijdens de cursus leer je het lichaam van je cliënt op een ritmische manier te wiegen. Deze doorgaande beweging van het pulsen werkt door tot in de diepst gelegen cellen van het lichaam. Het geeft vaak een gevoel van koestering en geborgenheid. De lichaamsvloeistoffen en energiestromen worden herinnerd aan hun oorspronkelijke vrije stroming. Dat activeert het zelfhelende vermogen van het lichaam. Het zenuwstelsel komt tot rust en de cliënt wordt uitgenodigd om op een steeds dieper niveau spanningen los te laten.

Studieduur & lesgeld

2 lesdagen van 10.00 tot +/- 15.30 uur.
De kosten voor deze cursus bedragen €260,- (beroepsopleiding vrijgesteld van btw).
De cursus is inclusief het lesmateriaal, koffie en thee.

Ben je enthousiast en wil je direct beginnen, inschrijven kan. Wil je eerst eens kijken of masseren iets voor je is probeer dan eerst de cursus leren masseren of de cursus Klassieke massage.

Vooropleiding/Toelatingseisen

Voor het volgen van deze cursus is massage ervaring een pré.

Accreditaties

NGS Wellnessmasseur 8 punten, NGS Sportmasseur 8 punten.

Certificaat

Na afloop van de cursus pulsen ontvangt u een certificaat.

Na de cursus

Na het succesvol afronden van de cursus holistisch pulsen heb je een echte waardevolle techniek in handen. Je bent in staat om een volledige holistisch pulsen behandeling uit te voeren. Deze behandeling zal direct bij dragen aan het zelf herstellend vermogen en ontspanning van je cliënt. We bestaan voor zo’n tachtig procent uit water. Als we even stil staan bij de unieke eigenschappen van water dan heeft het ons veel te leren en te geven. Water is voor ons allemaal een genezend element. Met holistisch pulsen maken we daar gebruik van. De cursus is ontzettend leuk om te volgen, je kunt direct met het toepassen van de technieken aan de slag.

 

  Benieuwd naar de lesdagen? Klik op bijeenkomsten om te zien wat de planning is.  

Startdatum Maand Variant Locatie

Powered by Eduframe