Rolf van Deursen

Rolf van Deursen


Als je mij vraagt wat hoort bij de beste keuzes die je hebt gemaakt in je leven dan is het kiezen voor het massage vak er zeker één van.

Maar dat het nu achteraf een geweldige keuze is kan ik nu pas zeggen. Toen ik voor de keuze stond was hele een hele spannende keuze. Kan ik wel masseren? Heb ik het wel in mijn vingers? Vind ik het wel leuk om te doen? Kan ik er wat mee na de opleiding?

Heel veel logische vragen die wij tot op de dag van vandaag nog dagelijks te horen krijgen van onze huidige en toekomstige studenten.

De keuze voor het massage vak heeft mijn wereld op z’n kop gezet. Ik wist meteen na de eerste lessen ik heb mijn passie gevonden en ik kan nooit meer terug naar mijn ‘gewone’ werk met deadlines, stress en altijd maar in je hoofd. Ik wil werken met mensen en met gevoel. Met dank aan mijn vrouw Ruth, heb ik de stap durven wagen om te gaan voor mijn droom.

MOOD is een plaats waar jij je als student mag en kan ontwikkelen tot de masseur die jij wilt zijn.

Ons credo vanaf de eerste dag is CREATE YOURSELF en daar staan wij voor de volle 100% achter. Bij MOOD mag jij zijn en worden wie je bent! En wij met ons gemotiveerde en getalenteerde docententeam hebben de eer om ieder dag jullie te mogen begeleiden.