Merle Minjon

Merle Minjon


Ik ben Merle Minjon en sinds 2017 werkzaam bij MOOD Massage. Mensen zien groeien als masseur en ook als mens is iets waar ik voor leef.

In een ver verleden heb ik gewerkt als actrice, maar dat paste niet meer bij me. Na een intense periode waarin ik niet goed wist wat ik kon en wilde heb ik besloten gewoon een stap te zetten en voor de opleiding sportmasseur te gaan. Het greep me meteen. Super fascinerend hoe het lichaam in elkaar steekt. Daarop ben ik me vooral verder gaan specialiseren in ‘klachtgericht’ masseren. De cursussen die ik geef zijn onder andere, triggerpoint, rug-nek-schouder, lage rugpijn, maar natuurlijk ook de klassiek.

Door mijn opleiding op de toneelschool gaan mijn lessen verder dan het alleen aanleren van een techniek. Ik laat je zien hoe je verbinding kan aangaan met degene op de tafel en hoe je goed voor je eigen instrument (je lichaam) kan zorgen. Houding, ademhaling en het totaalplaatje van een goede massage geef ik je mee.

Inmiddels heb ik mijn ‘in-huis-praktijk’ verruild voor een grote massage studio – Studio Release in Hilversum à std.release op insta. Hier geven we unieke massages afgestemd op specifieke focus punten in een super rustgevende ruimte. We hopen binnen nu en een paar jaar onze tweede en derde vestiging te openen.