Maureen Anganois

Maureen Anganois


Mijn naam is Maureen Telussa- Anganois, geboren in Den Haag. Sinds 1998 woonachtig in Krimpen aan den IJssel waar ik ook mijn praktijk heb. Na een weg te hebben bewandeld in het toerisme, de horeca en de commercie, heb ik naast muziek mijn passie gevonden in het masseren.

Als gediplomeerd massagetherapeut en Wellnessspecialist heb ik me veel massagetechnieken eigen gemaakt en leer nog steeds bij. Laat ik het maar een gezonde verslaving noemen. Met een Molukse vader is het masseren iets wat ik van kleins af aan al meekreeg.

Naast het lesgeven bij MOOD ben ik dan ook erkend opleider in de Indonesische massages (pitjit). Aangezien masseren en kennisoverdracht aan én het leren ván anderen voor mij een hele bijzondere combinatie is, is het lesgeven in massage een mooie afwisseling. Sinds begin 2009 doceer ik met veel plezier en hoop nog veel cursisten te mogen enthousiasmeren. Uiteraard in een informele veilige omgeving waarbij wij als docententeam het beste van jou naar boven proberen te halen.

Graag verwelkom ik je bij o.a. de zwangerschap-, baby-, kindermassage, lomi lomi, aromamassage, ontspannende hoofd/voet, lomi lomi etc..