Maike van Ees

Maike van Ees


Ik ben Maike, energetisch therapeut en gespecialiseerd in intuïtief leven. Met het werk dat ik deel help ik je terug naar je kern.

Het pad van mijn hart heb ik niet altijd zo toegewijd bewandeld. Het keerpunt kwam in december 2015 toen ik op mijn hoofd viel met yoga. Wat begon als een hersenschudding, liep uit in – wat ze noemen – een post commotioneel syndroom en een gaar gestoomde burn-out. Alles dat altijd zo vanzelfsprekend voor me was, werd ineens een hele opgave.

Meditatie, Yoga, QiGong, Iokai Shiatsu, Traditionele Chinese Geneeskunde en Reiki hebben mijn basis gelegd, maar gaandeweg heb ik van zoveel mooie benaderingen en mensen mogen leren, met mijn hart ALTIJD als mijn allergrootste gids. 

Ik voel me ontzettend dankbaar dat ik naast mijn praktijk, bij MOOD de kans krijg om met mijn werkwijze andere lichaamswerkers en healers te inspireren om nog meer vanuit rust, aanwezigheid en een verruimd bewustzijn te masseren.

De Meridiaan- en Shiatsu massage cursus bij MOOD is helemaal mijn kindje, maar daarnaast doceer ik ook andere energetisch ingestoken cursussen, zoals de Chakra-, Haptische- en Handreflexzone massage.