DE OVERHEID INVESTEERT IN JOU. ONTVANG TOT €1.000 SUBSIDIE VOOR JOUW ONTWIKKELING

STAP-budget

De eerst volgende datum om het STAP-budget aan te vragen is maandag 3 juli 2023, 10.00 uur.

10 juni 2023 open ochtend op locatie Amersfoort. Tijdens deze open ochtend informeren we je over ons onze opleiding (basisjaar) Massage Therapie, de opleiding allround masseur, de opleiding NGS sportmassage en de opleiding NGS wellness massage. Meld je hier aan

Ben je werkende of werkzoekende? Dan kun je het STAP-Budget van maximaal € 1.000,- aanvragen. Met deze subsidie wil de overheid mensen helpen om zich (verder) te ontwikkelen tijdens hun loopbaan om zo een sterkere positie in te nemen op de arbeidsmarkt. Door gebruik te maken van het STAP-Budget (staat voor Stimulering Arbeidsmarkt Positie) kun je een training of opleiding volgen om zo een wezenlijke stap te maken in je professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Erkend STAP Opleider

MOOD massage opleidingen behoort tot een select gezelschap van opleidingen die mee mogen doen aan de STAP Subsidieregeling. De overheid maakt het vanaf 2022 mogelijk om subsidie te krijgen om jezelf te ontwikkelen.

Deze subsidie heeft de naam STAP gekregen en bedraagt maximaal €1000,- per jaar. Deze regeling is in de plaats gekomen voor de studiekosten aftrek waarbij je de studiekosten mocht aftrekken van je fiscale inkomen.

STAP staat voor ‘Stimulering Arbeidsmarkt Positie’. Met deze subsidie wil de overheid scholing toegankelijker maken en iedereen de kans geven.
De regeling wordt uitgevoerd door het UWV.

Zijn de kosten van de opleiding minder dan €1.000,- dan betaald het UWV de gehele opleiding. Wel zo makkelijk. Natuurlijk kan je opleiding meer kosten dan €1.000,- en dan betaal je de rest gewoon zelf.

WIE KOMEN IN AANMERKING

Je moet als cursist aan 5 voorwaarden voldoen:

Volg ons op social media !