WIJ ZIJN GEVESTIGD IN DE NIEUWE STAD, DE BATA FABRIEK EN DE VAN NELLE FABRIEK. CREATIEVE BEDRIJVENTERREINEN VOL INSPIRATIE

ROUTEBESCHRIJVING

ROUTE AMERSFOORT
MOOD massage opleidingen is gevestigd op het terrein van de oude Prodentfabriek. Als je vanaf het Eemplein loopt zie je al snel de enorme schoorstenen van de oude tandpastafabriek. Verderop verschijnt dan het logo van de fabriek: PRODENT. Volg WEES WELKOM en loop de straat in. De hoofdingang van het complex is aan de kleine koppel 70. MOOD massage opleidingen ligt ook naast de Brabantsestraat, Poppodium Fluor, streekmarkt Het Lokaal en achter de Hogeschool Utrecht.

PARKEREN
Parkeren kun je het beste in de garage van het Eemplein, 5 minuten lopen verderop. Bij MOOD massage opleidingen kun je namelijk een parkeerkaart ter waarde van €8,- kopen (uitsluitend contant betalen).

Ook zijn er beperkte mogelijkheden voor gratis parkeren namelijk op de Brabantse straat, Limburgse straat of de Kleine Koppel (naast de brandweer).

In de weekenden en ’s avonds zijn er rondom het complex ruim voldoende gratis parkeerplaatsen. Doordeweeks tijdens werkuren is het wat lastiger.

OPENBAAR VERVOER
MOOD massage opleidingen is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer.
Vanaf het centraal station is het ongeveer 10 – 15 min lopen.
Kom je met de bus dan moet je uitstappen bij halte Brabantse straat. Deze halte is naast de oude Prodent fabriek.

 

ROUTE BEST
MOOD massage opleiding is gevestigd in de Bata fabriek op het terrein van C'Park Bata.
Onze leslocatie is in gebouw 21 op de 1e verdieping. Ingang naast de Bata schoenenwinkel.

C’Park Bata ligt bovenop het knooppunt Batadorp. We zitten op 5 minuten rijden van de A2, op 4 minuten van de A58 en op 20 minuten van het centrum van Eindhoven.

PARKEREN
Je vindt zowel aan de voor- en achterzijde van onze gebouwen ruime parkeergelegenheid. Volg de borden op de locatie. Parkeren is Best is gratis.

OPENBAAR VERVOER
Kom je met de trein? Best heeft een eigen NS-station en de bushalte ligt 3 minuten lopen van onze voordeur.
Pak bus 9 en stap uit bij bushalte kanaaldijk.

 

ROUTE ROTTERDAM
MOOD massage opleidingen is gevestigd in de van Nellefabriek. Op de 4e verdieping van gebouw koffie kantoornummer 20. Neem ingang 2 of 3.

PARKEREN
Op P1 is er ruim voldoende parkeerplaats. Parkeerkosten zijn €4,- te voldoen bij de parkeerautomaat op de parkeerplaats.

OPENBAAR VERVOER
Met het openbaar vervoer is de Van Nelle Fabriek snel te bereiken. Elke 10 minuten vertrekken vanaf stations Rotterdam Centraal én Schiedam Centrum bussen naar de locatie: halte Beukelsbrug / Van Nelle Fabriek (8 minuten reistijd). Vanaf de halte is het 2 minuten lopen naar de Van Nelle Fabriek.`

Tram 8 richting Spangen stopt bij halte Spartastraat. Vanaf deze halte is het 10 minuten lopen naar de Van Nelle Fabriek.

MET DE AUTO
Vanuit Den Haag/Utrecht via de A20
Borden volgen richting Hoek van Holland. Neem direct na knooppunt Kleinpolderplein de afslag Spaanse Polder. Einde afrit rechts, daarna rechtdoor het viaduct onderdoor. Na 200 meter links afslaan de Schuttevaerstraat in. Bij de T-splitsing, rechtsaf de Schuttevaerweg op. Op de rotonde rechtdoor. Na 500 meter ziet u de Van Nelle Fabriek aan uw linkerhand.

Vanuit Hoek van Holland/Beneluxtunnel via de A20
Na Schiedam de afslag Spaanse Polder nemen en onderaan de afrit rechts afslaan. Na 200 meter links afslaan de Schuttevaerstraat in. Bij de T-splitsing, rechtsaf de Schuttevaerweg op. Op de rotonde rechtdoor. Na 500 meter ziet u de Van Nelle Fabriek aan uw linkerhand.

Vanuit Breda via de Van Brienenoordbrug
Borden volgen met o.a. Rotterdam/Den Haag. Daarna richting Hoek van Holland. De afslag Spaanse Polder nemen. Einde afrit rechts, daarna rechtdoor het viaduct onderdoor. Na 200 meter links afslaan de Schuttevaerstraat in. Bij de T-splitsing, rechtsaf de Schuttevaerweg op. Op de rotonde rechtdoor. Na 500 meter ziet u de Van Nelle Fabriek aan uw linkerhand.

Volg ons op social media !