Pakket Moeder en Kind

SPECIALISATIE PAKKET

Pakket Moeder en Kind

Ben je in het bezit van een afgeronde klassieke massage opleiding, sportmassage opleiding, schoonheidsspecialisten opleiding of wellness masseur opleiding en ben je nog niet uitgeleerd? Dan is onze pakket specialisatie iets voor jou!

Voor wie is dit pakket bedoeld?

Dit pakket is uitsluitend bedoelt voor masseurs die hun (basis) massage diploma hebben behaald en zich verder willen specialiseren.

Inhoud specialisatie pakket:

Het pakket moeder en kind bevat de volgende cursussen:
Zwangerschapsmassage
Docent babymassage
Kindermassage
Hydrakussen massage

Vooropleiding/toelatingseisen

Aantoonbare massage ervaring. Dit kan door een kopie/foto van het behaalde diploma/certificaat. Erkende opleidingen: klassieke massage, massage therapie, vakopleiding schoonheidsspecialiste, wellnessmassage en sportmassage.

Staat jouw opleiding er niet bij neem dan even contact op voor de mogelijkheden. Heb je al elders bepaalde onderdelen behaald dan kun je eventueel in aanmerking komen voor vrijstellingen.

Studieduur & lesgeld

Het complete specialisatie pakket bevat 8 lesdagen. De lesdagen plan jij zelf in op de dagen die het beste uitkomen.

De kosten voor het totale specialisatie pakket bedragen €800,- (beroepsopleiding vrijgesteld van btw) dit is een speciale pakketprijs. Wanneer je alle onderdelen los volgt zijn de kosten €920,- je bespaart ongeveer 13%. Voorwaarde is dat het pakket in 1 keer voldaan moet worden.

De cursus is inclusief het lesmateriaal, koffie/thee en uitgebreide lunch.

Na de specialisatie

Na het succesvol afronden van de specialisatie heb je prachtig aanbod in handen. De specialisatie cursussen zijn uitdagend, prikkelend en vernieuwend.

Inschrijven of interesse?

Je kan je nu al direct inschrijven voor het specialisatie pakket. Vervolgens nemen wij contact met je op om de data in te plannen.

Heb je hulp nodig met het maken van je keuze? Neem contact met ons op, wij denken graag met je mee.

Na inschrijving nemen we contact met je op om samen met jou de lessen en data te bepalen.

Startdatum Maand Variant Locatie

Powered by Eduframe