Masterclass Dag bij MOOD

MASTERCLASS

Masterclass Dag bij MOOD

 

Retreat-style Masterclass Dag: Winter QiGong & Marmapunten

Lieve lichaams- en energiewerkers deze dag is speciaal voor jou. ME-TIME. Een dag om jezelf alle ruimte te geven om te ervaren. Om naast het zelf steeds geven ook eens lekker zelf te ontvangen. Je wordt geïnspireerd én in de watten gelegd (incl. genieten van een heerlijke vegetarische lunch van SEM Sla En Meer).

Tijdens de twee masterclasses, winter QiGong & Marmapunten, ga je ondervinden en proeven van wat deze aanrakings- en bewegingsleren met je doen. 

Het wordt een ontspannende dag waarin je jezelf liefdevol tegenkomt, met jezelf verbindt en tot rust kunt komen. Het verrijken van jezelf via de doorleefde beleving om het - wie weet - ook weer door te geven. 

Deze retreat-style masterclass dag volg je onder begeleiding van Maike van Ees, Energetisch lichaamswerker en healer, en massagedocente bij Mood. In liefde en onvoorwaarde neemt ze je mee op een innerlijke reis deze dag, en begeleid ze je in diepe ontspanning. De staat van energetische afstemming waarin jouw systeem zich veilig voelt te openen tot de diepere lagen en het helen van dat wat je niet (meer) dient. De staat van overgave waarin patronen en inzichten helder naar het bewustzijn bewegen. De staat van verbinding met je essentie, daar waar vertrouwen haar weg vindt, je ondersteunt in het loslaten en je energie met je hart uit te lijnen.  

10:00 - 12:00

Winter QiGong: Energetisch clearen, aarden en uitlijnen

We starten de dag met het funderen van onze eigen energie via QiGong. Deze prachtige bewegingsleer is onderdeel van de Chinese gezondheidsleer en wordt al eeuwenlang beoefend. De winter practice die we gaan doen bestaat uit zachte, vloeiende en mindful bewegingen, gericht op het bewust verbinden met jezelf, je lichaam en het balanceren van Qi (levenskracht-energie). Ook biedt deze QiGong sequence je lichaam ondersteuning in de koudere wintermaanden en boost je je weerstand ermee. De winter is gekoppeld aan het element water en de nier/blaas meridiaan, dus dat is waar we ons op richten. 

Draag gemakkelijke kleding en warme sokken. 

Lunchpauze met een heerlijke vegetarische lunch van SEM Sla En Meer

13:30 - 15:30

Marmapunten (gezicht): heilzaam en ontspannend

De marmapunten komen vanuit de Ayurvedische gezondheidsleer en verwijzen naar punten op het lichaam waar verschillend weefsel samenkomen: aders, zenuwen, gewrichten, botten, huid, vlees en spieren. Het zijn energiepunten waar de meridiaanbanen vaak dicht aan de oppervlakte liggen, de Nadi’s kruisen, of Vata, Pitta en Kapha elkaar ontmoeten. Door de marmapunten te activeren via vingerdruk activeer je het zelfhelende vermogen van het lichaam en dat werkt door op alle lagen (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel/karmisch). Een fijne reset en boost voor je hele wezen dus! 

Tijdens deze masterclass ondergaan we in tweetallen om en om een marmapunten-activatie in het gezicht. Je ondergaat dit niet op de massagetafel, maar op de grond, wat je meer in je aarding zet. We hebben yogamatten en meditatiekussens beschikbaar, maar wil je jezelf verzekeren van comfort en warmte, neem dan zelf een extra meditatiekussen, bolster, matje of dekentje mee. 

Kosten

De gehele Retreat-style Masterclass Dag: €125,-

Startdatum Maand Variant Locatie

Powered by Eduframe