Ontspannende voetmassage

CURSUSSEN

Voetmassage

Een voetmassage is bedoeld om ontspanning te geven, via de voeten werkt die ontspanning door op het hele lichaam. Het zorgt voor een goede doorbloeding en stimuleert de energie stromen in het lichaam.

Tijdens deze cursus leer je een weldadige combinatie van 2 verschillende massages. Een overheerlijke wellness voetmassage en de basis van de voetreflexmassage.

De voetmassage geeft ontspanning en verlichting

De inhoud van de cursus

  • Geschiedenis van de voetreflex
  • Ontspannende voetmassage te geven
  • Behandelen van reflexpunten op de voeten
  • Contra-indicaties

Tijdens de cursus gaan we stap voor stap de volledige voetmassage opbouwen. Massage ervaring is niet noodzakelijk. De voetmassage is een goede aanvulling op bijvoorbeeld uw pedicure praktijk, massage praktijk, maar de massage is ook goed privé toe te passen.

Vooropleiding/toelatingseisen

Voor het volgen van deze cursus is geen vooropleiding vereist.

Studieduur & lesgeld

1 cursusdag van 10.00-15.30
De kosten voor deze cursus bedragen € 140,- (beroepsopleiding vrijgesteld van btw)
De cursus is inclusief het lesmateriaal, koffie en thee.

Ben je enthousiast en wil je direct beginnen, inschrijven kan. Wil je eerst eens kijken of masseren iets voor je is probeer dan eerst de cursus leren masseren of de cursus Klassieke massage.

Certificaat

Na afloop van de cursus voetmassage ontvangt u een certificaat.

Na de cursus

Na het succesvol afronden van de cursus voetmassage heb je echt wat in handen. Je bent in staat om een weldadige voetmassage te geven. De cursus is ontzettend leuk om te volgen, je kunt direct met het masseren van de voeten aan de slag.

BELASTINGVOORDEEL

Maak nog tot 2022 gebruik van belastingvoordeel
 
Wil je een opleiding volgen die is gericht op je (toekomstige) werk? Dan is nu het juiste moment om te starten! Want alleen nog dit jaar kun je profiteren van een flink belastingvoordeel en tot bijna 50% van je kosten terugkrijgen van de Belastingdienst. Wanneer je in 2021 nog gebruik maakt van de regeling Belastingaftrek voor particulieren, dan kun je maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van je inkomstenbelasting.
 
Wil jij nog gebruik maken van deze regeling dan is de voorwaarde vanuit de belastingdienst dat jij je dit jaar nog inschrijft voor de cursus/ opleiding voor 2021 of 2022 en de factuur voor 31 december 2021 is voldaan.

Klik hier voor meer informatie

 

   Benieuwd naar de lesdagen? Klik op bijeenkomsten om te zien wat de planning is.  

Startdatum Maand Variant Locatie

Powered by Eduframe