Hoofdpijn massage

CURSUSSEN

Hoofdpijn massage

Twintig procent van de Nederlanders, dat is één op de vijf, heeft minimaal één dag in de week hoofdpijn.

Teveel hoofdpijnpatiënten denken dat hoofdpijn bij het leven hoort, Helaas heeft niet iedereen begrip voor de hoofdpijn van een ander. 'Het zit tussen je oren'  wordt er dan gezegd. Je hoofd zit tussen je oren, en dus ook je hoofdpijn.

De hoofdpijnmassage geeft zeer veel verlichting en ontspanning

De inhoud van de cursus

  • Speciale technieken voor verlichting bij stress, hoofdpijn en migraine
  • Een complete prettig ontspannende hoofdmassage
  • Contra-indicaties
  • Theorie soorten hoofdpijn en kenmerken

Tijdens de cursus gaan we stap voor stap de volledige hoofdmassage opbouwen. Veel mensen hebben een vorm van hoofdpijn. Dit kan veroorzaakt zijn door bijvoorbeeld stress, spanning, onregelmatig leven. Dit kan resulteren in o.a. spanningshoofdpijn, migraine, medicatie afhankelijke hoofdpijn. De hoofdpijn massage is een zeer doeltreffende methode om mensen weer rust te geven in het hoofd en schoudergebied en de eventuele hoofdpijnklachten te verminderen.

De hoofdpijnmassage is een must voor iedere masseur.

Voor wie is deze cursus bedoeld

Voor iedereen met massage ervaring die graag de technieken van een hoofdmassage wil leren. Ook een mooie aanvulling op de opleiding sportmassage.

Studieduur & lesgeld

1 lesdag van 10.00 tot +/- 15.30 uur.
De kosten voor deze cursus bedragen €140,00 (beroepsopleiding vrijgesteld van btw)
De cursus is inclusief het lesmateriaal, koffie en thee.

Erkenningen

De cursus specialisatie hoofdpijn massage is erkend door de volgende beroepsverenigingen: KTNO | BATC | NVST | VIV | LVNG | VBAG | 1 ECTS

Vooropleiding/toelatingseisen

Voor het volgen van deze cursus is massage ervaring vereist.

Certificaat

Na afloop van de cursus hoofdmassage ontvangt je een certificaat.

Na de cursus

Na het succesvol afronden van de cursus hoofdpijn massage heb je echt wat in handen. Je bent in staat om een weldadige hoofdpijn massage te geven wat zeker leidt tot vermindering van de klachten. De cursus is ontzettend leuk om te volgen, je kunt direct met het masseren van het hoofd aan de slag.

Ben je enthousiast en wil je direct beginnen, inschrijven kan. Wil je eerst eens kijken of masseren iets voor je is probeer dan eerst de cursus leren masseren of de cursus Klassieke massage.

BELASTINGVOORDEEL

Maak nog tot 2022 gebruik van belastingvoordeel
 
Wil je een opleiding volgen die is gericht op je (toekomstige) werk? Dan is nu het juiste moment om te starten! Want alleen nog dit jaar kun je profiteren van een flink belastingvoordeel en tot bijna 50% van je kosten terugkrijgen van de Belastingdienst. Wanneer je in 2021 nog gebruik maakt van de regeling Belastingaftrek voor particulieren, dan kun je maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van je inkomstenbelasting.
 
Wil jij nog gebruik maken van deze regeling dan is de voorwaarde vanuit de belastingdienst dat jij je dit jaar nog inschrijft voor de cursus/ opleiding voor 2021 of 2022 en de factuur voor 31 december 2021 is voldaan.

Klik hier voor meer informatie

 

  

Startdatum Maand Variant Locatie

Powered by Eduframe