Ontspannende hoofdmassage

CURSUSSEN

Ontspannende hoofdmassage

De ontspannende hoofdmassage is de aanvulling voor iedere professionele masseur. 

Even je hoofd leeg maken, ik heb zoveel aan mijn hoofd zomaar 2 uitspraken die aangeven hoe belangrijk het is om de hoofdmassage te intergreren in je massagepraktijk als een losse behandeling of in een complete behandeling.

Hoofdmassage geeft ontspanning en verlichting!

De inhoud van de cursus

  • Ontspannende hoofdmassage 
  • Massage van het hoofd, nek, schouder en gelaat
  • Diverse massage technieken 
  • Contra-indicaties

Tijdens de cursus gaan we stap voor stap de volledige hoofdmassage opbouwen. Massage ervaring is een pré. De hoofdmassage is een goede aanvulling op bijvoorbeeld de sportmassage.

Vooropleiding/toelatingseisen

Voor het volgen van deze cursus is een basis massage opleiding vereist.

Studieduur & lesgeld

1 cursusdag van 10.00-15.30
De kosten voor deze cursus bedragen € 140,- (beroepsopleiding vrijgesteld van btw)
De cursus is inclusief het lesmateriaal, koffie en thee.

Ben je enthousiast en wil je direct beginnen, inschrijven kan. Wil je eerst eens kijken of masseren iets voor je is probeer dan eerst de cursus leren masseren of de cursus Klassieke massage.

Certificaat

Na afloop van de cursus ontspannende hoofdmassage ontvang je een certificaat.

Na de cursus

Na het succesvol afronden van de cursus ontspannende hoofdmassage heb je echt wat in handen. Je bent in staat om een weldadige hoofdmassage te geven. De cursus is ontzettend leuk om te volgen, je kunt direct met het masseren van het hoofd aan de slag.

BELASTINGVOORDEEL

Maak nog tot 2022 gebruik van belastingvoordeel
 
Wil je een opleiding volgen die is gericht op je (toekomstige) werk? Dan is nu het juiste moment om te starten! Want alleen nog dit jaar kun je profiteren van een flink belastingvoordeel en tot bijna 50% van je kosten terugkrijgen van de Belastingdienst. Wanneer je in 2021 nog gebruik maakt van de regeling Belastingaftrek voor particulieren, dan kun je maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van je inkomstenbelasting.
 
Wil jij nog gebruik maken van deze regeling dan is de voorwaarde vanuit de belastingdienst dat jij je dit jaar nog inschrijft voor de cursus/ opleiding voor 2021 of 2022 en de factuur voor 31 december 2021 is voldaan.

Klik hier voor meer informatie

Startdatum Maand Variant Locatie

Powered by Eduframe