Lomi Lomi massage level 2

CURSUSSEN

Lomi Lomi massage level 2

Lomi Lomi werd traditioneel uitgevoerd van generatie op generatie. Kinderen masseren ouders , volwassenen masseren kinderen en volwassenen masseren elkaar. Het wordt gebruikt als o.a. preventie behandeling tegen ziekte, bij pijnen zoals rugpijn, hoofdpijn en andere ongemakken maar zeker ook op emotioneel gebied.

Iedere familie had zijn eigen Lomi Lomi massage vorm, daarom zijn er vandaag de dag zo veel verschillende soorten Lomi Lomi technieken. Ook verschillen de technieken per eiland. Een oud Hawaiiaans gezegde luid: “All wisdom is not tought in one school”.

Terwijl Lomi Lomi vaak een spirituele massage wordt genoemd, is dit ook en praktische massage techniek. Het is bijvoorbeeld ook een massage die effectief is op het afvoeren van afvalstoffen en het afbreken van melkzuren in de spieren.

Dit wordt bereikt door de verschillende Lomi Lomi massage technieken zoals de cirkel duim over duim techniek in een, voor de Lomi Lomi zo herkenbare, 1-2-3 ritme.

Bij traditionele Lomi Lomi technieken worden de palm van de hand, onderarmen, vingers, knokkels, ellebogen, knieën, voeten, stokken, kruiden compressen en warme stenen gebruikt. De technieken zijn zowel zacht als stevig zoals wrijven, kneden, strekken, schudden, vibreren, duwen, trekken, huidrollen, bindweefsel massage, triggerpoint massage en gewrichtsmanipulatie.

Heb je Lomi Lomi level 1 reeds gedaan dan zou deze 2-daagse verdieping je nog meer mooie grepen bieden. Het is een opzichzelfstaande massage van ca 60 minuten maar kan je zeker ook integreren in de reeds geleerde massage van 80 minuten.

De inhoud van de cursus

  • Filosofie van de lomi lomi
  • Speciale technieken van de lomi lomi
  • Een complete lichaamsmassage
  • Contra-indicaties

De Lomi Lomi massage herstelt de levenskracht en heeft een stimulerende werking op de spieren, het zenuwstelsel, de zintuigen, de bloedsomloop en de organen. Daarnaast verbetert de massage de toevoer van zuurstof, de stofwisseling en afvoer van de afvalstoffen. Na de Lomi Lomi massage voel je je als herboren.

Studieduur & lesgeld

2 lesdagen van 10.00 – 15.30 De kosten voor deze cursus bedragen € 260,- (beroepsopleiding vrijgesteld van btw) De cursus is inclusief het lesmateriaal, koffie en thee.

Ben je enthousiast en wil je direct beginnen, inschrijven kan. Wil je eerst eens kijken of masseren iets voor je is probeer dan eerst de cursus leren masseren of de cursus Klassieke massage.

Vooropleiding/toelatingseisen

Voor het volgen van deze cursus is geen massage ervaring vereist.

Certificaat

Na afloop van de cursus lomi lomi massage ontvangt u een certificaat.

Accreditaties

NGS Wellnessmasseur 8 punten, NGS Sportmasseur 8 punten.

Na de cursus

Na het succesvol afronden van de cursus lomi lomi massage, heb je echt een mooie techniek in handen. Deze massage wordt als zeer ontspannen ervaren. Je kan het geleerde direct in de praktijk toepassen.

Benieuwd naar de lesdagen? Klik op bijeenkomsten om te zien wat de planning is.  

Startdatum Maand Variant Locatie

Powered by Eduframe