Lomi Lomi massage level II

CURSUSSEN

Lomi Lomi massage level II

Lomi Lomi werd traditioneel uitgevoerd van generatie op generatie. Kinderen masseren ouders , volwassenen masseren kinderen en volwassenen masseren elkaar. Het wordt gebruikt als o.a. preventie behandeling tegen ziekte, bij pijnen zoals rugpijn, hoofdpijn en andere ongemakken maar zeker ook op emotioneel gebied.

Iedere familie had zijn eigen Lomi Lomi massage vorm, daarom zijn er vandaag de dag zo veel verschillende soorten Lomi Lomi technieken. Ook verschillen de technieken per eiland. Een oud Hawaiiaans gezegde luid: “All wisdom is not tought in one school”.

Terwijl Lomi Lomi vaak een spirituele massage wordt genoemd, is dit ook en praktische massage techniek. Het is bijvoorbeeld ook een massage die effectief is op het afvoeren van afvalstoffen en het afbreken van melkzuren in de spieren.

Bij traditionele Lomi Lomi technieken worden de palm van de hand, onderarmen, vingers, knokkels, ellebogen, knieën, voeten, stokken, kruiden compressen en warme stenen gebruikt. De technieken zijn zowel zacht als stevig zoals wrijven, kneden, strekken, schudden, vibreren, duwen, trekken, huidrollen..

De inhoud van de cursus

  • Filosofie van de lomi lomi
  • Speciale technieken van de lomi lomi
  • Een complete lichaamsmassage (ca. 60 minuten)
  • Contra-indicaties

Voor wie is de cursus bedoeld

De cursus Lomi Lomi massage II is gericht op masseurs die zich graag verder willen verdiepen in de leer van de Lomi Lomi massage. In deze cursus leer je een nieuwe opzichzelfstaande Lomi Lomi massage van ca. 60 minuten. Je kunt de geleerde technieken ook integreren in de routine van de cursus Lomi Lomi massage level 1.

STUDIEDUUR & LESGELD

De cursus bevat 2 lesdagen van 10.00 tot +/- 15.30 uur.
De cursussen starten meerdere malen per jaar en zijn op meerdere leslocaties te volgen.
De studiebelasting is ongeveer 12 uur.

De kosten voor de cursus Lomi Lomi massage level 1 bedragen €300,- (beroepsopleiding vrijgesteld van btw).

Het lesmateriaal is inbegrepen bij het lesgeld en bij aanvang van de cursus aanwezig.

VOOROPLEIDING/TOELATINGSEISEN

Voor de cursus Lomi Lomi massage level II vragen wij:

  • Een MBO werk- en denkniveau.
  • Minimale leeftijd 18 jaar.
  • Afgeronde cursus Lomi Lomi massage niveau 1.

AFRONDING

Bij succesvolle deelname ontvang je het certificaat Lomi Lomi massage level II.

Na de cursus

Na het succesvol afronden van de cursus Lomi Lomi massage level 2, heb je echt een mooie techniek in handen. Door het volgen van deze cursus ben je in staat om een volledige Lomi Lomi massage uit te voeren door gebruik te maken van de gevorderde massage technieken. Daarnaast leer je de gevorderde van de filosofie van de Lomi Lomi, en het belang van een juiste lichaamshouding om een Lomi Lomi massage goed uit te kunnen voeren

INSCHRIJVEN OF INTERESSE?

Schrijf je hier in voor de opleiding  Lomi Lomi massage level II. Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op. We staan je graag te woord.

Heb je momenteel nog niet het juiste startniveau? Volg dan eerst de cursus Lomi Lomi massage level 1.

 

Benieuwd naar de lesdagen? Klik op bijeenkomsten om te zien wat de planning is.  

Startdatum Maand Variant Locatie

Powered by Eduframe