Guasha gezichtsmassage

CURSUSSEN

Guasha Gezichtsmassage

Gua Sha is een Oost-Aziatische helende techniek. Schoonheid en gezondheid zijn nauw met elkaar verbonden. Met deze rede is er uit de traditionele schraaptechniek een speciale techniek voor het gezicht ontwikkeld. Deze techniek heeft als doel verbeterde energiedoorstroming, doorbloeding, lymfecirculatie en verbetering van de collageen productie. Hierdoor krijg je een mooiere, egalere, frisse en schone huid.

Een must voor iedere professional in de cosmetische branche.

De inhoud van de cursus

  • Achtergrond en geschiedenis guasha.
  • Speciale guasha gezichtstechnieken.
  • Diverse schraaptechnieken.
  • Gebruik van guasha schrapers/ rollers.
  • Contra-indicaties.

Tijdens de cursus gaan we stap voor stap de volledige gezichtsbehandeling opbouwen. 
De voordelen van een guashagezichtsbehandeling zijn: betere doorbloeding, vermindering van veroudering van het gezicht en het bevorderen van een strakke en gladde huid.
De huid zal ook beter bestand zijn tegen (weers)invloeden van buitenaf. De behandeling is door het gebruik van de zachte techniek en speciale schrapers/rollers zeer ontspannend.

Vooropleiding/toelatingseisen

Voor het volgen van deze cursus is massage ervaring een pré.

Studieduur & lesgeld

1 dag 10.00 tot +/- 15.30 uur. Lesgeld: € 140,00 (beroepsopleiding vrijgesteld van btw.) De cursus is inclusief het lesmateriaal, koffie/thee en uitgebreide lunch.

Ben je enthousiast en wil je direct beginnen, inschrijven kan. Wil je eerst eens kijken of masseren iets voor je is probeer dan eerst de cursus leren masseren of de cursus Klassieke massage.

Certificaat

Na het afronden van de cursus guasha massage ontvang je een certificaat.

Na deze cursus

Ben je in staat om een gedegen guashagezichtsbehandeling te geven. Deze cursus is ook een mooie aanvullen op onze cursus cosmetische bindweefselmassage.

Startdatum Maand Variant Locatie

Powered by Eduframe