Bamboe stoelmassage

CURSUSSEN

BAMBOE STOELMASSAGE

Bamboe stoelmassage is een revolutionaire techniek binnen de stoelmassage. De bamboestoelmassage is ideaal voor elke stoelmasseur om jezelf optimaal te ontlasten en maximale kracht en ontspanning over te brengen. De bamboe stoelmassage is uitermate geschikt  om stress en werk gerelateerde klachten te verlichten en te voorkomen. Door middel van het toepassen van diverse technieken maakt de masseur rug, schouders, nek, hoofd, benen, armen en handen los.

Omdat de bamboestoelmassage gemiddeld 15-20 minuten duurt en de kleding aangehouden kan worden is het laagdrempelig en bij uitstek geschikt om op de werkplek en tijdens beurzen en evenementen aan te bieden.

De bamboe stoelmassage zorgt voor meer vitaliteit en ontspanning.

DE INHOUD VAN DE CURSUS

  • Speciale technieken van de bamboestoelmassage
  • Contra-indicaties en voorbereidingen
  • Geschiedenis van de bamboe massage
  • Gebruik en onderhoud van de materialen
  • Complete bamboemassage kata van +/- 30 min.
  • Speciale lichaamshouding voor de masseur
  • Marketing voor stoelmasseurs

Tijdens de cursus gaan we stap voor stap met diverse technieken een complete bamboe stoelmassage opbouwen. Veel mensen hebben last van rug/nek en schouders als gevolg van een verkeerde werkhouding of stress. Een bamboe stoelmassage zorgt ervoor dat de de spieren, die het meest te lijden hebben onder werkstress of een verkeerde houding, zich te ontspannen, zoals je hoofd, nek, rug en schouders. Hierdoor worden RSI en werkstress voorkomen.

De bamboe stoelmassage is een zeer doeltreffende methode om mensen weer ontspanning te geven in het stressgebied en de eventueel daar uit voort vloeiende klachten te verminderen.

De bamboe stoelmassage is een verrijking van je massage aanbod.

STUDIEDUUR & LESGELD

1 lesdagen van 10.00 tot +/- 15.30 uur
De kosten voor deze cursus bedragen € 140,- (beroepsopleiding vrijgesteld van btw).
De cursus is inclusief het lesmateriaal, koffie/thee en uitgebreide lunch.

Ben je enthousiast en wil je direct beginnen, inschrijven kan. Wil je eerst eens kijken of masseren iets voor je is probeer dan eerst de cursus leren masseren of de cursus Klassieke massage.

VOOROPLEIDING/TOELATINGSEISEN

Voor het volgen van deze cursus is geen massage ervaring vereist ervaring met stoelmassage is een pré.

CERTIFICAAT

Na afloop van de cursus stoelmassage massage ontvang je een certificaat.

NA DE CURSUS

Na het succesvol afronden van de cursus bamboe stoelmassage massage heb je echt wat in handen.  De cursus is ontzettend leuk om te volgen, je kunt direct met het toepassen van de speciale technieken van de stoelmassage aan de slag bij bijvoorbeeld bedrijven, beurzen en evenementen. Het is mogelijk om na afloop van de les de bamboematerialen aan te schaffen. Een complete bamboeset kost €55,- incl. btw.

Startdatum Maand Variant Locatie

Powered by Eduframe