Bamboemassage

CURSUSSEN

Bamboemassage

De bamboemassage is ontspannend, maar vooral stimulerend voor als je energie en kracht nodig hebt. Het zal helpen om giftige stoffen af te voeren en een slechte bloedsomloop te verbeteren. Deze massage helpt in het bijzonder tegen vermoeidheid en stress en het lichaam is na deze massage in een betere conditie.

De bamboemassage is een bijzonder weldadige massage

De inhoud van de cursus

  • Speciale technieken voor de bamboemassage
  • Een complete lichaamsmassage
  • Contra-indicaties
  • Achtergrond bamboe massage

Tijdens de cursus gaan we stap voor stap de volledige lichaamsmassage opbouwen.
Bij de bamboemassage wordt gebruik gemaakt van bamboestokken van verschillende afmetingen. Deze worden speciaal voor deze massage gemaakt om er op een unieke manier mee te kunnen werken.

Studieduur & lesgeld

1 lesdag van 10.00 tot +/- 15.30 uur
De kosten voor deze cursus bedraagt € 140,00 (beroepsopleiding vrijgesteld van btw).
De cursus is inclusief het lesmateriaal koffie en thee.

De bamboestokken zijn na afloop van de cursus bij ons te koop of bestel ze nu al via de MOOD SHOP dan zorgen wij ervoor dat ze voor je klaar liggen.

Ben je enthousiast en wil je direct beginnen, inschrijven kan of wil je eerst eens kijken of masseren iets voor je is probeer dan eerst de cursus leren masseren of de cursus Klassieke massage.

Vooropleiding/toelatingseisen

Voor het volgen van deze cursus is massage ervaring een pré.

Accreditaties

NGS Wellnessmasseur 5 punten, NGS Sportmasseur 5 punten, NGS Sportzorgmasseur.

Certificaat

Na afloop van de cursus bamboe massage ontvang je een certificaat.

Na de cursus

Na het succesvol afronden van de cursus bamboe massage heb je echt wat in handen. Je bent in staat om een weldadige lichaamsmassage te geven wat zeker leidt tot een diepe ontspanning. De bamboe techniek is ook ideaal voor de masseur om de eigen handen even te ontlasten bij een diepte massage. De cursus is ontzettend leuk om te volgen, je kunt direct met het masseren met de bamboestokken aan de slag.

BELASTINGVOORDEEL

Maak nog tot 2022 gebruik van belastingvoordeel
 
Wil je een opleiding volgen die is gericht op je (toekomstige) werk? Dan is nu het juiste moment om te starten! Want alleen nog dit jaar kun je profiteren van een flink belastingvoordeel en tot bijna 50% van je kosten terugkrijgen van de Belastingdienst. Wanneer je in 2021 nog gebruik maakt van de regeling Belastingaftrek voor particulieren, dan kun je maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van je inkomstenbelasting.
 
Wil jij nog gebruik maken van deze regeling dan is de voorwaarde vanuit de belastingdienst dat jij je dit jaar nog inschrijft voor de cursus/ opleiding voor 2021 of 2022 en de factuur voor 31 december 2021 is voldaan.

Klik hier voor meer informatie

  

Startdatum Maand Variant Locatie

Powered by Eduframe