Afslankmassage

CURSUSSEN

Afslankmassage

Afslankmassage, ook wel bekend als Sveltessa, cellulitemassage, lypossage of afslankmassage maakt in de vele schoonheidssalons en wellness- en sauna bedrijven onderdeel uit van het massage aanbod. Afslankmassage is een figuur corrigerende, manuele massage voor de vermindering van cellulite en vetophopingen. Een bijzondere massagevorm die ondersteunt bij figuurverbetering zonder medisch in te grijpen.

De afslank massage is dé massage ter ondersteuning bij het afvallen

De inhoud van de cursus

  • De speciale afslanktechnieken
  • Cuppingtechnieken
  • Pakking
  • Contra-indicaties
  • Behandelplan opstellen

Tijdens de cursus leer je de specifieke technieken van de afslankmassage.
De stevige en diepe massagetechnieken zorgen voor omvangvermindering in centimeters en een gezondere, mooiere huid. Een gemiddeld omvangverlies van 5 tot 7 cm is, zo is uit onderzoek gebleken, is niet ongebruikelijk. Afslankmassage helpt het lichaam te reinigen van gifstoffen en opgehoopt vocht. Ook zal men zich energieker voelen na een behandeling.

Let op! deze massage is niet geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Voor wie is deze cursus bedoeld

Voor iedereen met massage-ervaring die graag de technieken van een afslankmassage wil leren. 

Studieduur & lesgeld

1 lesdag van 10.00 tot +/- 15.30 uur.
De kosten voor deze cursus bedraagt € 140,00 (beroepsopleiding vrijgesteld van btw).
De cursus is inclusief het lesmateriaal koffie en thee.

De mogelijkheid bestaat om een afslank startpakket aan te schaffen voor € 42,50 (incl. BTW ) Dit pakket bestaat uit: bodycontour gel (200ml), detox massage olie (200ml), rol wikkelfolie, 1x massage cup medium, 1x massage cup large.  Je kunt het pakket bestellen via onze webshop dan zorgen wij ervoor dat we het pakket voor je klaar hebben staan op de dag van de cursus.

Ben je enthousiast en wil je direct beginnen, inschrijven kan. Wil je eerst eens kijken of masseren iets voor je is probeer dan eerst de cursus leren masseren of de cursus Klassieke massage.

Vooropleiding/toelatingseisen

Voor het volgen van deze cursus is massage-ervaring een pré.

Certificaat

Na afloop van de cursus afslankmassage ontvang je een certificaat.

Na de cursus

Na het succesvol afronden van de cursus afslankmassage heb je echt wat in handen. Je bent in staat om een gerichte massage te geven wat zeker leidt tot centimeter reductie en meer motivatie bij het afvallen. De cursus is ontzettend leuk om te volgen, je kunt direct beginnen met het aanbieden van de afslankmassage.

BELASTINGVOORDEEL

Maak nog tot 2022 gebruik van belastingvoordeel
 
Wil je een opleiding volgen die is gericht op je (toekomstige) werk? Dan is nu het juiste moment om te starten! Want alleen nog dit jaar kun je profiteren van een flink belastingvoordeel en tot bijna 50% van je kosten terugkrijgen van de Belastingdienst. Wanneer je in 2021 nog gebruik maakt van de regeling Belastingaftrek voor particulieren, dan kun je maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van je inkomstenbelasting.
 
Wil jij nog gebruik maken van deze regeling dan is de voorwaarde vanuit de belastingdienst dat jij je dit jaar nog inschrijft voor de cursus/ opleiding voor 2021 of 2022 en de factuur voor 31 december 2021 is voldaan.

Klik hier voor meer informatie

.

Startdatum Maand Variant Locatie

Powered by Eduframe