Suzanna  Huijerman

Suzanna Huijerman


Na 20 jaar met veel plezier gewerkt te hebben in het basisonderwijs heb ik mijn baan opgezegd en ben ik begonnen bij MOOD massage opleidingen. Even iets anders, van een klas met jonge leerlingen naar een klas met volwassenen. Wel een stap die ik misschien eerder had willen nemen. Wat een feest!

 

Naast mijn werk als docent, run ik vanaf 2011 mijn eigen massage praktijk aan huis. Dit is goed te combineren met mijn 3 kinderen. Ik ben zowel sport- als wellness masseur, met een rugzakje vol aan diverse soorten massages.

Het mooie van het vak massage is dat je nooit uitgeleerd ben. Steeds meer kennis in dat rugzakje stoppen. Dit is wat ik dan ook graag doe voor alle cursisten. Uitleggen, vertellen, laten zien, voordoen. Doelgericht kunnen werken, zelfverzekerdheid stimuleren, enthousiasmeren. Net zoals een massage twee kanten opwerkt, doet dit voor mij ook tijdens het geven van de lessen.

Graag heet ik jullie welkom bij o.a. de cursussen, workshop leren masseren, klassieke massage, bindweefsel, triggerpoint, afslank massage, hotstone, etc (Ook mijn rugzakje blijft zich steeds meer vullen)