Maureen van Meeteren

Maureen van Meeteren


Mijn verhaal start in 1999.... het jaar dat ik gepassioneerd raakte in het masseren van mensen. In dat jaar is mijn oudste zoon geboren en heb ik een cursus Shantala babymassage met hem gevolgd. Nooit gedacht dat deze cursus precies 10 jaar later resulteerde in een volledige carrière switch in mijn leven. Van een baan als accountmanager in de financiële dienstverlening, een opleiding gevolgd tot erkend massagetherapeut in de breedste zin van het woord. Gestart met mijn eigen praktijk voor massagetherapie en bewustwording in het uiterste Zuiden van het land. 

Door de vele opleidingen die ik gevolgd heb en vooral ook de praktijkervaring, ben ik in 2015 gevraagd om les te gaan geven in massage-specialisaties, mijn kennis door te geven aan enthousiaste volwassen mensen die een nieuwe passie hadden gevonden. Daarnaast train ik in diverse wellnesscentra in Nederland en Duitsland de behandelaars van de beauty- en  massage afdeling, om deze tot een hoger niveau te tillen. 

  Sinds 2021 ben ik verbonden aan MOOD. Ik ben daar terecht gekomen in een warm bad van leuke collega's en een betrokken management. Het voelde als thuiskomen.

Iedere lesdag weer, sta ik vol energie aan het roer om met de groep de juiste koers te varen, en eenieder te begeleiden op hun eigen niveau. 

Bij MOOD verzorg ik oa de volgende cursussen in Amersfoort en Best: Klassieke Massage, Ayurvedische Massage, (cosmetische) Bindweefsel Massage, Manuele Lymfedrainage.

Graag zie ik jou op een van de cursussen bij MOOD.