Mariska Helmendach

Mariska Helmendach


Ik ben Mariska Helmendach. Ruim 10 jaar geleden heb ik de opleiding Wellness afgerond met als hoofdvak schoonheidsspecialiste. Mijn roeping voor dit mooie vak is altijd geweest om mensen heerlijk te laten genieten van het moment waarin ze op dat moment mogen zijn, even weer terug naar zichzelf en geen rekening hoeven te houden met anderen. Pure ontspanning!

Na 9,5 jaar bij een mooi wellness bedrijf te hebben gewerkt was het voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging! Ik heb dan ook mijn vaste baan als schoonheidsspecialiste opgezegd en ik ben een opleiding gaan doen om zelfstandig voor de klas te mogen staan. Dit doe ik nu ruim 1,5 jaar bij het MBO Amersfoort, OIB Salon de Nieuwe Stad als instructeur schoonheidsverzorging. Het masseren wat ik ook al jaren deed bij het wellness bedrijf miste ik al snel en MOOD massage opleidingen past er daarom perfect bij! Ik geef hier o.a. nu de klassieke massage maar ook inval voor sport en wellness.

Het mooie aan het verzorgen van de cursussen zijn de glimlachen die iedere les breder en breder worden het op het gezicht, het vertrouwen wat je ziet groeien en het plezier in het geven van massage. Het besmet raken met het massage virus, dat is het ultieme doel en hopelijk zien we jou dan ook snel bij één van onze mooie cursussen.