Iris van Wessel

Iris van Wessel


Massage en yoga gaan als een rode draad door mijn leven; van kinds af masseerde mijn moeder mijn handen met rozen crème als ik niet kon slapen en deden we samen yoga toen ik wat ouder werd. Natuurlijk hadden mijn ouders ook wel eens last van nek/schouders en dan 'deed ik maar wat' maar wel met toewijding en passie.

 

Tijdens mijn 28 jaar in het bankwezen ben ik me toch eens verder gaan verdiepen in wat massage nu eigenlijk inhield, wat deed ik nou werkelijk.

Naast compleet in beslag te zijn genomen door het 'massage virus' dacht ik bij mezelf, lesgeven dat wil ik ook! Natuurlijk met een heleboel persoonlijk vormende en vaktechnische studies.

Wat mijn lessen betreft, ik breng je erg graag mijn kennis en kunde over, serieus waar dat nodig is, praktisch ingestoken, zodat je met méér het leslokaal verlaat dan alleen in je reader staat. Een stuk bewustwording van jezelf hoort daarbij, inclusief de nodige dosis humor alias gratis lachtherapie.

Voel je welkom in mijn lessen zoals de Ayurvedische massage (therapie) en voetreflextherapie, maar ook bij o.a. de bamboe massage, pulsen en Indiase hoofdmassage.