Muriël de Bruin

Muriël de Bruin


Ik hou er echt van om mensen in de watten te leggen, het zal je dan ook niet verbazen dat ik bij MOOD massage de NGS Wellness opleiding geef en diverse wellness gerelateerde cursussen.

Naast de wellness cursussen en opleidingen geef ik ook diverse klacht gerichte cursussen en klassieke massage. Want in de huidige tijd geloof ik echt in de combinatie van ultieme ontspanning en waar spanning zich te veel heeft opgebouwd wat meer de diepte in te gaan.

In het verleden heb ik in een heel andere business gewerkt waar het niet om mensen ging, maar om omzet, winst en producten. Super onpersoonlijk en dat paste op een gegeven moment echt niet meer bij mij. De passie en het vuur was eruit en daarmee slurpte het zoveel energie, dat ik in een burn-out terecht kwam.

Dat was het moment dat ik het roer helemaal omgegooid heb en ben ik bij MOOD massage begonnen om mij te laten omscholen tot masseur. Al na de eerste cursus leren masseren was ik helemaal om, dit gaf mij weer de energie die ik zo lang gemist had. Het vuur ging weer branden, de passie was terug.