Corona virus

MOOD MASSAGE OPLEIDINGEN IS CONTINU IN BEWEGING

Beleid ten aanzien van het corona virus

Update geplaatst 24 maart 2020 10:15

Zoals gisterenavond door de overheid zijn alle bijeenkomsten verboden tot 1 juni 2020. Dit betekend dat wij verplicht zijn alle cursussen tot 1 juni 2020 komen te annuleren/verplaatsen. We hopen dat deze maatregelen die getroffen zijn hun vruchten afwerpen en dat tegen die tijd alles weer normaal is en we je kunnen ontvangen op één van onze prachtige locaties.

Als je instaat geschreven voor een cursus in de periode tot 1 juni 2020 dan nemen we contact met je op per e-mail om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Het is vreemd dat opeens de hele wereld stil staat, ook MOOD massage opleidingen waar we jaren keihard met z'n allen voor hebben gewerkt, maar wij geven niet op en gaan de komende weken hard werken om van MOOD een nog mooier bedrijf te maken.

 

Update geplaatst 16 maart 2020 14:45

We ontvangen veel vragen vanaf wanneer het weer zeker is dat de cursussen doorgaan. Dat is op het moment ontzettend moeilijk te zeggen.
Wij zijn op dit moment hard bezig om onze agenda up to date te krijgen en adviseren iedereen die zich wil inschrijven voor een cursus, neem een veilige marge en kijk naar de mogelijkheden vanaf begin mei 2020. Wanneer we kijken naar het verloop van het virus in andere landen verwachten we niet al weer te kunnen starten vanaf 6 april. Voorkom een teleurstelling en neem een veilige marge.

 

Update geplaatst op 15 maart 2020 18:35 uur

Naar aanleiding van de persconferentie en het besluit van de overheid om verregaande noodzakelijk maatregelen te treffen tot 6 april 2020 is MOOD massage opleidingen verplicht deze richtlijnen te volgen.

Dit betekend alle lessen en cursussen die op de planning staan tot 6 april 2020 per direct komen te vervallen.

Heb jij een lopende cursus of een geplande cursus in deze periode dan ontvang je hierover persoonlijk een bericht.

Update geplaatst op 13 maart 2020 18:45 uur

MOOD massage opleidingen volgt de aanbevelingen van het RIVM, GGD en het beleid van de scholen. Op dit moment is het volgende van belang te weten:

 • Cursisten zijn welkom op onze vestigingen Amersfoort en Rotterdam. Bij verkoudheidsklachten, koorts of klachten aan de luchtwegen geldt het advies van het RIVM om thuis te blijven.
 • MOOD massage opleidingen volgt de extra hygiëne voorschriften zoals die door de autoriteiten worden aanbevolen.

Op het moment dat de scholen sluiten, zal ook MOOD massage opleidingen sluiten voor cursisten.

Update geplaatst op 12 maart 2020 20:00 uur

We ontvangen veel vragen hoe MOOD massage opleidingen handelt ten aanzien van het COVID-19 Corona virus.

Wij houden continue nauwgezet alle media in de gaten en volgen de richtlijnen van de verantwoordelijke organisaties.

Per locatie hanteren wij verschillende richtlijnen.
Dit betekend voor nu het volgende:

Locatie Best is gesloten t/m 31 maart 2020
Alle cursussen zijn geannuleerd. Voor lopende cursussen gaan we opzoek naar passende nieuwe data zodat de cursus op zo'n kort mogelijk termijn kan worden afgerond.

Locaties Rotterdam & Amersfoort
Voor deze locaties zijn er op dit moment nog geen redenen om extra maatregelen dan gesteld door de overheid. Dit betekend dat:

De belangrijkste maatregelen die mensen kunnen nemen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn heel simpel. Deze maatregelen gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken. Het is dus altijd belangrijk om deze op te volgen.

 • Was je handen regelmatig met water en zeep
 • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
 • Gebruik papieren zakdoekjes
 • Geen handen schudden
 • Blijf thuis als je verkoudheidsklachten krijgt
 • Bent u de laatste 2 weken in een land/regio geweest waar het coronavirus heerst en heeft u klachten zoals koorts en hoesten of benauwdheid, neem dan telefonisch contact op met uw huisarts.
  We verzoeken u om niet naar onze opleiding te komen, maar eerst contact op te nemen met uw huisarts.
 • Mocht MOOD massage opleidingen twijfels hebben over uw gezondheid dan heeft MOOD massage opleiding ten alle tijd het recht om u de toegang tot de opleiding te ontzeggen.
 • Het is mogelijk om uit voorzorg de cursus te verzetten naar een nieuwe datum. Het is niet mogelijk om restitutie van het cursusgeld hiervoor te ontvangen.

De massagecursus in de praktijk.

Het lijkt vreemd dat we geen handen mogen schudden maar wel mogen masseren. Na dat wij meerdere experts hebben geraadpleegd is er op dit moment geen rede om geen praktijk les te verzorgen mits we ons goed aan de gezondheidsvoorschriften houden.
MOOD massage opleidingen draagt zorg voor extra schoonmaak en hygiënische maatregelen op onze locaties.

Praktisch betekend dit dat de docenten bij ontvangst geen handen schudden.
Dat de cursisten regelmatig en voor aanvang van de massage hun handen wassen.

Als je twijfelt over je gezondheid gebruik dan het onderstaande contact formulier en stel je vraag.

 

 

Vraag inzake het Corona virus

Graag je naam invullen
Geef een geldige email adres op.
Geen een geldig telefoonnummer op.
Please enter a message.

Volg ons op social media !