Antoinette

Je zult mij voornamelijk tegenkomen in Amersfoort, op de inspirerende MOOD locatie waar vroeger de Prodent fabriek was. Ik geef onder andere de cursussen Cupping, Lage rugpijn massage, Cosmetische bindweefselmassage, Leren masseren, Hoofdpijnmassage.

Het geven van cursussen bij MOOD combineer ik met mijn eigen praktijk voor coaching en massage, 4flow in Zeist. Ik geef daar klachtgerichte-, ontspannende- en sportmassages. Bij de individuele coaching richt ik me vooral op life coaching, waarbij het gaat over 'wie ben ik écht, wat wil ik écht en wat kan ik'. Thema's als angst, hoogsensitiviteit en zingeving komen daarbij regelmatig voor.

Voordat ik deze praktijk startte zo'n 7 jaar geleden, heb ik altijd gewerkt in het HR vak, sinds 2004 als zelfstandige. Die wereld heb ik nu achter me gelaten en ik voel me helemaal thuis in een omgeving waarbij het gaat over gezondheid, vitaliteit en ontwikkeling. Het maakt me enorm blij om mensen een 'handje' te helpen om zich beter te gaan voelen, in het lijf en in het hoofd. Dat is wat ik het liefste doe; mensen een stapje verder helpen. Het werk als docent bij MOOD past daar helemaal bij; iets nieuws aanleren, kennis overdragen, om je vervolgens aan het eind van een cursusdag met een goed gevoel weer naar huis te laten gaan. In mijn aanpak probeer ik een veilige sfeer te creëren, waarbij ik uitga van gelijkwaardigheid en respect voor elkaar. Een vleugje humor hou ik ook van. Ik daag je uit om het beste in jezelf naar boven te laten komen, open te staan voor nieuwe dingen en een nog unieker masseur te worden.

Leuk als we elkaar gaan ontmoeten.

Antoinette DEF